Hetek Academy er skabt som fundamentet for at kunne lykkes med vores mission og vision

Alle medarbejdere, lige fra lærlingen som har første arbejdsdag, til vores erfarende montører med mere end 40 års erfaring er alle en del af Hetek Academy. Sammen flytter vi os som hold og vi spiller hinanden gode dagen lang. Vi udveksler erfaringer samt vidensdeling. Vi er tit samlet alle medarbejdere for blandt andet at få status på opgaver, snakke strategi og/eller få tallene for det pågældende kvartal. Intet er hemmeligt, for skal vi være de bedste, skal alle også have adgang til alle informationer.

Selve Hetek Academy er opbygget af tre områder: Personlig udvikling Faglig udvikling Hold udvikling

Personlig udvikling

Som en naturlig del af hverdagen i Hetek er der lagt MUS-samtaler ind i alle medarbejderes kalendere. MUS-samtalerne afvikles over hele året og skal udvikle vores medarbejdere personligt. Så her snakker vi både personlig udvikling men også trivsel, som er mindst lige så vigtig som udvikling.

Faglig udvikling

Hetek Academy får i samarbejde med den enkelte medarbejder lavet en udviklingsplan for et, to eller tre år ud i tiden. På den måde sørger vi for altid at have de dygtigste og mest kompetente medarbejdere inden for de mange områder, vi arbejder med i hverdagen. Målet med udviklingsplanerne er at opretholde vores høje kompetenceniveau og sørge for vi hele tiden følger tidens tendenser. Medarbejderne ved hele vejen igennem hvad den enkelte skal og hvor langt vi er i planen. Samtidig ved vedkommende at de aftaler der forlægger, faktisk bliver til noget og der er en dato for det. På den måde slipper vi for snakken forbliver en snak og undskyldes med travlhed og andet.

Hold udvikling

Hetek Academy og Heteks personaleforening sørger sammen for at få en masse sjove, spændende, udfordrende og hyggelige arrangementer i kalenderen. Det er arrangementer hvor sammenhold og hold udvikling er i højsæde og hvor der samtidig er plads til vi kan hygge os og grine samme. Flere arrangementer er for hele familien, så vi også lære vores kollegaers familier bedre at kende.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97