Professionel installation af belysning

Hos HETEK hjælper vi dig med at installere den rigtige belysning for dig. Hvad end du vil have ny belysning hjemme i dit private hjem, eller om du ønsker det til dit erhverv, er vi til for at hjælpe dig. 

Vi hjælper blandt andet forskellige erhverv som boligforeninger, institutioner, industri og butikker, men selvfølgelig også private.

Lyset og elinstallationer i butikker er vigtigt, da det har en stor betydning for, hvordan kunderne oplever jeres butik. Den rette belysning i butikken kan blandt andet være med til at fremhæve varerne i butikken. Det rette lys er også essentielt for dine medarbejdere, som altid børe have optimalt lys at arbejde under. Dette kan for eksempel være på varelageret, som ofte er et sted med meget lidt dagslys. Det kan også være på kontoret, hvor belysningen skal have en gennemgang.

Hjælp til inspiration til kreative løsninger

Hvis du mangler nogle smarte løsninger, når det gælder din elinstallation, er vi de helt rigtige at tage fat i. Vi kan rådgive og hjælpe dig med at finde på nye muligheder for belysningen hos dig.
Vi har forstand på, hvordan elinstallationer fungerer og kan derfor inspirere dig til, hvordan dit kunstige lys fungerer bedre i dit private hjem eller erhverv.

Lysdæmpere har en god effekt, så du har mulighed for løbende at styre intensiteten, alt efter hvad dit behov er, og hvad tid på dagen du har brug for det.
HETEK kan hjælpe dig med installation af lysdæmpere. Vi rådgiver dig også i, hvor i dit hjem lysdæmperne vil give størst muligt udbytte.

Vi klarer lys både ude- og indendørs

Vi installerer både inden- og udendørs, så vi kan hjælpe med at få sat flot belysning på facaden af dit hus og med elinstallationer, som fremhæver din butik. Mange boligforeninger har brug for udendørsbelysning for at beboerne kan se deres postkasser, husnummer og finde hjem.

Vi kommer med optimale løsninger til opgange, hvor det er vigtigt, at der er god belysning. Med godt lys kan du undgå eller reducere faldulykker, fordi ingen snubler over trin, de ikke kan spotte foran i mørket. 

Kontakt HETEK i dag for et tilbud

Kontakt HETEK i dag, hvis du vil høre mere om vores smarte løsninger og få fat i en af vores kompetente medarbejdere. Vi kan hurtigt skræddersy et unikt tilbud til dig.
Du kan både kontakte os via vores kontaktformular, telefon, e-mail, eller ved personlig henvendelse på vores adressen indenfor åbningstiderne.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97