Få lavet et grundigt serviceeftersyn

Hos HETEK tilbyder vi serviceeftersyn til både private og erhverv. Vi varetager både planlagte driftsopgaver, vedligeholdelse af elinstallationer, belysning, arbejdsstationer og netværk. Med jævnlige serviceeftersyn undgår du pludselige og uventede driftsstop, der kan koste dyrt for din virksomhed og give dine kunder irriterende lange ventetider.
Også i private hjem er det en fordel at få foretaget et eftersyn med jævne mellemrum. På den måde sikrer du dig, at dine elinstallationer kører som de skal, og fungerer forsvarligt og sikkert.

Vi tilbyder faste serviceaftaler

Mange virksomheder har jævnligt brug for en elektriker. Derfor kan det være en fordel at indgå en fast serviceaftale fremfor at hyre en elektriker på ny fra gang til gang.

Hos HETEK står vi klar til at tage ansvaret for din installation. Når du laver en serviceaftale med os, får du en fast tilknyttet elektriker, der er sat godt ind i de elinstallationer, der er i netop din virksomhed.
Samtidig får du også en kompetent partner, der rådgiver dig i de bedste og mest økonomiske løsninger. Generelt kommer vi løbende med indspark til, hvordan du kan spare på elregningen i din drift. På sigt kan du altså spare penge på bundlinjen, når vi jævnligt laver serviceeftersyn af el i din virksomhed.

Vi kan endda også finde på at komme på uanmeldt besøg og lave serviceeftersyn. Det er udelukkende for at tjekke elinstallationerne en ekstra gang, så du kan vide dig tryg ved, at de kører fuldstændigt, som de skal – på alle tidspunkter.

Du kan regne med os

Du kan være helt tryg ved at lade HETEK stå for serviceeftersyn af din elinstallation. Vi er et autoriseret og veletableret el-installatørfirma med over 40 kompetente medarbejdere. Vores team er effektivt og professionelt, og sammen er vi kåret som Gazelle-virksomhed flere år i streg.

Vi går op i at overholde alle de aftaler, vi laver med vores kunder, så du kan altid stole på os. Når vi dukker op, arbejder vi effektivt og omhyggeligt med opgaverne – både når det gælder serviceeftersyn og andre el-opgaver.

Få et godt tilbud

Har du brug for at få foretaget et serviceeftersyn, eller er du interesseret i en fast serviceaftale, så tøv ikke med at kontakte HETEK i dag. Du kan fange os både på telefon og på e-mail. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig, hvor vi sørger for at tage højde for de særlige udfordringer, der kan være ved netop din opgave.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97