Få hjælp af HETEK, når eltavler driller

Hvis du har haft problemer med din eltavle, så ved du udmærket godt, hvor generende det kan være, når den driller. De er i alle hjem og bygninger, centralen for al strøm og du kan hurtigt komme til at stå helt eller delvist uden strøm, hvis der opstår problemer med din installation. 

Hos HETEK kan du få hjælp til at løse dine problemer, hvis du skulle opleve, at dine eltavler begynder at drille. 

Hvad er eltavler?

Eltavler går under mange navne og kaldes også for: fejlstrømsafbryder, HPFI-relæ, HFI-relæ og andet. Uanset navnet er det en anordning, som styrer al strømmen, du får ind i bygningen fra el-nettet.
Det er her, at strømmen “kommer ind” i bygningen og sendes videre ud til de enkelte elinstallationer i bygningen. Det kan være utroligt generende – og farligt – hvis din eltavle ikke fungerer optimalt.

Vi finder en løsning på dine problemer

Hvis du oplever problemer med din installation – eller har mistanke om, at din eltavle ikke fungerer optimalt, så kan du altid tage kontakt til os. Vi sørger for at sende en professionel og omhyggelig elektriker ud til dig, så der kan findes en løsning på dit problem. 

Når vi kommer ud til dit hjem eller din erhvervsbygning, vil vi starte med at tage en grundigt kig på elinstallationerne og tavlen, så vi er sikre på at finde den rigtige årsag til problemet. Du skal ikke være i tvivl om, at vi nok skal sørge for at få gang i strømmen igen, når det ikke fungerer optimalt. 

Få skiftet din gamle eltavle ud

Hvis din gamle eltavle trænger til at blive skiftet ud, så er vi også altid klar på at hjælpe dig med det. Årsagen til udskiftningen kan variere fra slidtage til et spørgsmål om sikkerhed. De moderne modeller er designet, så de slår fra så snart, at der opstår fejlstrøm i elinstallationerne.
Det er med til at sikre, at du ikke kan få stød fra for eksempel defekte elektriske apparater, eller at der opstår brand i dit hjem eller din bygning. Har du en installation og tavle af ældre dato, kan det også være et lovkrav at få den skiftet. Er du i tvivl, om eltavlerne trænger til at blive skiftet ud eller ej, så book en aftale med en af vores kyndige elektrikere. Vi kommer ud og ser din elinstallation efter, så du undgår problemer.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97