Energioptimering til både private og erhverv

Når det kommer til energioptimering og grøn omstilling, kan der faktisk rigtig mange penge at spare, hvis du får kigget på dine tekniske installationer, og hvordan de kan optimeres.

Hos HETEK kan vi hjælpe både private og erhverv med energioptimering. Vores store hold af medarbejdere har mange års erfaring indenfor el-arbejde og kender til de bedste, mest økonomiske og bæredygtige løsninger.

Energioptimering til private

Selvom du kun har en lille husholdning, kan der stadig være store besparelser at hente ved en energioptimering – både i forhold til miljøet og i forhold til elregningen.

En optimering behøver ikke nødvendigvis at være omfattende. F.eks. kan du nøjes med at få installeret bevægelsessensorer i rum som badeværelset. Så undgår du, at lyset står tændt uden grund, og at der bliver brugt unødig energi på det.
Det kan dog også være større optimeringer som f.eks. at skifte til en mere energirigtig form for el. Hos HETEK kan vi hjælpe med både de små og store løsninger, der gør dit hjem grønnere og mere energieffektivt. Vi kan også rådgive dig i hvilke løsninger, der giver mening for dig og din familie.

Energioptimering for erhverv og virksomheder

Det er altid godt for en virksomhed, hvis den kan markedsføre sig på at være grønnere eller mere bæredygtig end andre virksomheder. Det er dog også noget, man er nødt til at efterleve både i produktionen og i de lokaler, virksomheden befinder sig i. Måske er det tid til at få installeret solceller, eller måske er der andre ting, der kan optimere energiforbruget markant i din virksomhed?

HETEK kan hjælpe din virksomhed med at finde muligheder for optimering af elforbruget i både drift, produktion og på kontoret. Det gør ikke bare noget godt for miljøet, det sænker også virksomhedens udgifter, der på sigt hurtigt kan løbe op. Vi går op i at overholde alle de aftaler, vi laver med vores kunder, så du kan altid stole på os. Når vi dukker op, arbejder vi effektivt og omhyggeligt med opgaverne – både når det gælder serviceeftersyn og andre el-opgaver.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Uanset om du er en privat person, eller du har en virksomhed, står HETEK klar til at hjælpe dig med energioptimering. Vi har mange års erfaring med el-arbejde, og vi kan bruge vores ekspertise på området til at finde de bedste løsninger til lige netop dig og dine behov.

Du er velkommen til at kontakte os både på telefon og på e-mail, hvis du vil høre mere om mulighederne for energioptimering. Vi kommer også gerne med et helt uforpligtende tilbud til dig, så du kan få et indblik i dine muligheder.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97