Lad HETEK stå for din fejlsøgning

Det kan både være farligt og irriterende, hvis der er fejl på dine elinstallationer. Derfor er det en god idé at få dem tjekket grundigt igennem af en professionel – særligt hvis de allerede har nogle år på bagen.
Hos HETEK tilbyder vi fejlsøgning af din installation i din bolig eller i din virksomhed. Vi er et stort team af dygtige og engagerede medarbejdere, der står klar til at yde den bedste service til dig.

Fejlsøgning hos private og erhverv

HETEK rykker gerne ud til din private bolig og foretager en fejlsøgning. Her kigger vi bl.a. på eltavler, el-tekniske komponenter i VVS-installationer og HPFI relæer. 
I private hjem kan fejl på elinstallationer typisk føre til, at relæet slår fra, der mangler strøm i dele af boligen, eller sikringer i eltavlen springer. Det kan være irriterende pludselig at stå uden strøm midt i madlavning, tøjvask, eller når du skal have ladt telefonen op. Når vi fortager en fejlsøgning, finder vi frem til, hvorfor problemerne opstår, og sørger for at få dem løst. Vi sikrer også ulovlige installationer, der stadig eksisterer i ældre huse, og sørger for, at du får en ny og sikker løsning.

Professionelt el-installatørfirma til erhvervskunder

Hos virksomheder er der god grund til at få foretaget en fejlsøgning. Her kan der også findes ulovlige installationer, der gør arbejdspladsen usikker for medarbejdere. Vi tjekker også automatiske maskiner og anlæg samt industrimaskiner, så de elektriske komponenter fungerer, som de skal. Er der fejl, kan du opleve driftsstop, der i sidste ende kan blive rigtig dyrt for din virksomhed, så få dem løst i tide. Vi sørger for, at alt el fungerer optimalt i din virksomhed, så det ikke er noget, du skal tænke på.

Få et godt tilbud på fejlsøgning

HETEK er et veletableret firma, der har eksisteret i mange år. Vi har over 40 kompetente og engagerede medarbejdere, der alle har god erfaring indenfor deres felt bl.a. med fejlsøgning.
Du kan derfor være helt tryg, når overlader arbejdet til os, uanset om det er hjemme i privaten eller i din virksomhed.

Vi arbejder hurtigt og effektivt, og sørger altid for at levere et stykke arbejde i topkvalitet. Skal du have lavet et tjek af din elinstallation, så tøv ikke med at kontakte HETEK.
Vi står klar til at varetage både små og store opgaver med fejlsøgning eller andet el-arbejde. Du kan kontakte os på både telefon og e-mail og få et helt uforpligtende tilbud.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97