Privat el-arbejde udført af professionelt team

Mange husejere kan selv lave mindre reparationer og små forbedringer i hjemmet – særligt hvis du er en engageret gør-det-selv-type. Nogle ting du dog skal være meget påpasselig med at rode dig ud i selv, er alt der har med el at gøre. El kan være enormt farligt, hvis du ikke har 100% styr på, hvad du laver.

tyverisikring af privat hjem

Sikring af dit private hjem eller erhverv

el-installation
til privat

Privat el-arbejde udført af professionelt team

belysning

Professionel installation af belysning

service af eltavle

Få hjælp af hetek, når eltavler driller

varmepumpe

få installeret varmepumper og
spar penge

GRØN OMSTILLING

Installation af ladestander til
El- og hybridbiler

Det kan vi hjælpe dig med

Vi kan hjælpe private med en lang række el-relaterede opgaver. Det kan f.eks. være modernisering af elinstallationer. Vi kan skifte dine gamle stikkontakter ud med nogle nye og mere moderne, der evt. har funktioner som lysdæmpning, og kan lave udskiftning af stofledninger.

Du kan også få hjælp til at skifte til mere energirigtig el-kilde. Det er både en fordel for miljøet – og for din elregning.

Hos HETEK kan vi også udføre en elektrisk fejlsøgning i dit hjem, hvor vi bl.a. tjekker din eltavle, dit relæ og efterser, om der er nogen ulovlige installationer. Det støder vi af og til på i private hjem og særligt i dem, der er af ældre dato.
Vi sørger for at udskifte de ulovlige installationer, så du får en ny og sikker løsning.

Derudover kan vi hjælpe med mange forskellige mindre opgaver. Det kan f.eks. være montering og tilslutning af hårde hvidevarer, indendørs og udendørs belysning samt opsætning af tyverialarmer.

Privat totalentreprise

Hos HETEK tilbyder vi totalentreprise for både private og erhverv, hvis du har behov for professionel assistance.
Står du overfor et projekt med nybyggeri eller en større renovering af dit hjem, kan vi hjælpe med alle el-relaterede opgaver, så du får en alt-i-en-løsning. Vi følger dig helt fra start til slut og giver gode råd og vejledning undervejs, så du får de bedste og mest økonomiske el-løsninger.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97