Installation af ladestander til
el- og hybridbiler

Mange ejere af parkeringspladser har i stigende grad et ønske om at få en ladestander installeret, så det er let at lade hybrid- og elbil op, når de er parkeret.
Det gør sig særligt gældende på parkeringspladser ved storcentre, supermarkeder, kulturhuse og tankstationer.  Flere supermarkeder får også installeret en ladestation eller to på parkeringspladsen, så kunderne kan lade bilen op, mens de handler ind i butikken.
Hvis du er butiksejer, har du også mulighed for at få installeret ladestander hos dig. Vi hjælper dig med alt fra planlægning med rådgivning, til installationen står klar til brug.
Så kan du sikre dig, at kunder med større sandsynlighed kommer forbi dig med muligheden for at komme til en lader under shoppingturen.

Hvis du vil tilbyde opladning, mens de handler

Vi hjælper dig med at installere ladestander til dig selv eller dit erhverv, så det er let og enkelt at få strøm på de smarte elbiler. Ladestationerne dukker op over hele landet, fordi salget af elbiler og hybridbiler er i vækst. Ejere af el- eller hybridbiler har brug for en lader, og her kan vi træde til. Det er vigtigt at elinstallationen til laderen bliver installeret og opdateret på korrekt vis. Derfor tilbyder HETEK kompetente elektrikere, som præcis ved, hvordan en ladestander skal sættes op.

Ladestandere til din boligforening

Flere bilejere har i stigende grad brug for en ladestander til de mange elbiler, der er dukket op.

Når du bor til leje, kan det være svært, som privatperson at vide, hvor det er mest hensigtsmæssigt, din lader er placeret – særligt hvis du deler parkeringsplads med mange andre beboere. Derfor er det bedst, hvis din boligforening kontakter os direkte og får hjælp til opsætningen.

Boligforeningen kommer til at fremstå mere grøn og med på beatet, når der er sørget for muligheder for opladning af el- og hybridbilerne.
Ingen behøver køre langt efter en ladestation, hvilket gør netop dit tilbud mere eftertragtet – både af kunder, medarbejdere og eventuelle fremtidige købere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hos HETEK skræddersyer vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, inden du takker ja til vores løsning. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi bedst muligt at rådgive dig i den bedste og mest optimale løsning.

Kontakt os på vores kontaktformular, telefon, e-mail eller ved personlig henvendelse i vores åbningstid, hvis du skal have hjælpe til installation af ladestander som privat eller erhverv.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97