Privat el-arbejde udført af professionelt team

Mange husejere kan selv lave mindre reparationer og små forbedringer i hjemmet – særligt hvis du er en engageret gør-det-selv-type. Nogle ting du dog skal være meget påpasselig med at rode dig ud i selv, er alt der har med el at gøre. El kan være enormt farligt, hvis du ikke har 100% styr på, hvad du laver. Hos HETEK er vi eksperter i alle former for el-arbejde – også el-arbejde for private. Vi kan hjælpe dig, så du er sikker på, at dine elinstallationer er sikre og holdbare i dit private hjem.

Det kan vi hjælpe dig med

Vi kan hjælpe private med en lang række el-relaterede opgaver. Det kan f.eks. være modernisering af elinstallationer. Vi kan skifte dine gamle stikkontakter ud med nogle nye og mere moderne, der evt. har funktioner som lysdæmpning, og kan lave udskiftning af stofledninger. Du kan også få hjælp til at skifte til mere energirigtig el-kilde. Det er både en fordel for miljøet – og for din elregning. Hos HETEK kan vi også udføre en elektrisk fejlsøgning i dit hjem, hvor vi bl.a. tjekker din eltavle, dit relæ og efterser, om der er nogen ulovlige installationer. Det støder vi af og til på i private hjem og særligt i dem, der er af ældre dato.
Vi sørger for at udskifte de ulovlige installationer, så du får en ny og sikker løsning. Derudover kan vi hjælpe med mange forskellige mindre opgaver. Det kan f.eks. være montering og tilslutning af hårde hvidevarer, indendørs og udendørs belysning samt opsætning af tyverialarmer.

Privat totalentreprise

Hos HETEK tilbyder vi totalentreprise for både private og erhverv, hvis du har behov for professionel assistance. Står du overfor et projekt med nybyggeri eller en større renovering af dit hjem, kan vi hjælpe med alle el-relaterede opgaver, så du får en alt-i-en-løsning. Vi følger dig helt fra start til slut og giver gode råd og vejledning undervejs, så du får de bedste og mest økonomiske el-løsninger.

Du kan regne med os

Står du som privat person og har brug for hjælp til el-opgaver, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan både få fat på os på telefon og på vores e-mail. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den opgave, du skal have udført – stor eller lille.
Er der tale om en akut opgave, har vi også en døgnvagt, du altid kan ringe til uanset tidspunktet på dagen.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97