Termografering: Optimer dine elinstallationer

Med el-termografering er det muligt at finde ud af, hvor defekte installationer sidder, hvilket kan forhindre problemer i tide. Det ikke kun sikrer familien, husstanden eller sine medarbejdere, men sikrer også eksempelvis driftssikkerheden.

En certificeret termograf kan spotte eventuelle begyndende fejl, så de kan blive udbedret i tide. Det er vigtigt at spotte fejlene tidligt, så du undgår nedbrud af dine installationer, ulykker eller livsfarlige situationer.

Hvorfor få foretaget termografering?

Dine elinstallationer vil dagligt være påvirket af temperatur, fugt og andet, som i sidste ende kan resultere i, at der bliver driftstop. Derfor er det vigtigt at få tjekket dine elinstallationer, så du er sikker på, at du ikke ender ud i en farlig eller uhensigtsmæssig situation.

Det kan være dyrt at få et driftsstop i virksomheden. Derfor er vigtigt at vedligeholde og reparere dine elinstallationer, som de får brug for det.
Det kan være forskelligt, hvor ofte du gerne vil have et tjek af dine elinstallationer, men med HETEK kan du altid få lavet en aftale, der fungerer for dig.

Hvordan fungerer termografering?

Termografering fungerer ved, at vi laver en undersøgelse, når anlægget er i drift. Det sker med et kamera, der kan måle infrarødt og vise temperaturforskelle. Det er alt sammen autorisationsarbejde. Derfor skal du bruge os, som er DBI-certificerede og ved, hvad vi laver.

Termografering er en måleteknik, der gør det muligt at se temperaturforskelle. Med metoden kan vi spotte, hvor varmen slipper ud, og kulden kommer ind.
Det bliver brugt i mange forskellige sammenhænge. Vi finder eksempelvis utætheder i fjernvarmerør og finder løse forbindelser i eltavler med teknikken.

Hvorfor vælge os?

HETEK sætter professionalisme og kompetente løsninger på dagsordenen. Vi sætter service højt og ønsker at lave en god aftale med dig, som er til glæde for alle parter. Vores team består af en lang række specialister, som kan rådgive om forskellige installationer – og vi har god erfaring på området. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvor vi kan tale mere om, hvad det er, du ønsker, og hvordan vi kan hjælpe netop dig.
Det er vigtigt, at du er tilfreds, og det er vores mål med hver eneste løsning. Vi kan lave en aftale om regelmæssigt at tjekke dine elinstallationer, eller måske vil du gerne bare have dem tjekket én gang. Kontakt os endelig og lad os høre nærmere om din opgave og dine ønsker. 

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97