Sikring af dit private hjem eller erhverv

Skræm tyven væk fra dit private hjem

Det er ikke altid, du kan føle dig tryg, når du er derhjemme – nogle gange kan der nemlig dukke uønskede gæste op. Går du og overvejer en løsning til sikring af dit private hjem? Så er HETEK til for at hjælpe dig. Hos HETEK hjælper vi med installation af tyverialarmer og overvågnings-systemer, så du kan føle dig sikker, der hvor du er.

Mange indbrudstyve vil først og fremmest blive skræmt væk, når de ser, at der er et overvågningssystem installeret. Du slipper for bekymringerne om, at du kommer tilbage til en bolig, hvor tyven har været på besøg. Vi rådgiver i, hvilken løsning der er bedst for dig og i hvilke apparater du vil få mest ud af. Så kan du føle dig tryg i dit egen hjem – eller sikre din erhvervsbygning bedst muligt.

Sikring af din boligforening gør dine beboere trygge

Hvis du er en del af boligforening, er det ikke alle, der behandler tingene pænt. Bygninger kan blive udsat for hærværk, lejligheder kan blive udsat for indbrud, ruder kan blive smadret, og beboere kan blive overfaldet. Listen over ærgerlige hændelser kan desværre blive lang, og derfor er det nødvendigt med en sikring for, at gerningspersonerne kan blive stillet til ansvar.

 

Med et overvågningssystem installeret, vil du have mulighed for at holde øje med eventuel ulovlig aktivitet nær dine ejendomme. Så er der større chance for, at gerningspersonerne vil blive stillet til ansvar. Derudover vil dine beboere føle en øget tryghed, når de ved at der er et overvågningssystem, som sikrer, at der er god ro og orden. Hos HETEK hjælper vi med installation af diverse sikringer for, at du og dine beboere kan føle trygge, når de befinder sig omkring boligforeningen. 

Du kan blive en del af vores serviceaftale

Hvis du som erhvervskunde har brug for løbende at få tjekket op på tyverialarmer og overvågningskameraer, kan du med fordel blive en del af vores smarte serviceaftale. Vi kommer ud, når du har brug for os.

I sikrer jer, at jeres systemer funger optimalt, og at de virker, hvis uheldet skulle være ude. Med serviceaftalen kommer vi forbi indimellem for at tjekke, at alle elinstallationer og din sikring fungerer, som de skal. Hvis du synes at vores serviceaftale lyder interessant, kan du læse mere om mulighederne og vores andre tilbud til private såvel som erhvervskunder. 

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97