Få installeret varmepumper og
spar penge

Overvejer du at skifte over til en varmepumpe? Det er en metode, som hjælper til at få varme i dit hjem eller på et kontor eller lignende på en mere miljørigtig måde.
Du kan både få udgaver, der udnytter jordens eller luftens energi. På den måde producerer pumpen grønnere varme og varmt vand, så du kan vælge løsningen til fremfor oliefyr, gasfyr eller el varme.

Det er en miljøvenlig måde at varme op på, og derfor er det også meget populært. Du udnytter den energi, der allerede er i luften eller jorden. Det er smart, og derfor er der mange gode grunde til at vælge en varmepumpe. 

HETEK gør din virksomhed grønnere

Det er vigtigt at tage stilling til bæredygtighed og miljøet. Det har virksomheder i dag stor mulighed for at bruge aktivt, og en grøn omstilling kan være afgørende. Du kan vælge at gøre din bolig eller virksomhed grønnere ved at få installeret varmepumper.

Om du er erhvervskunde eller privatkunde, hjælper vi dig gerne med at få etableret varmepumper. Du vil spare både miljøet og dit eget budget, hvis du vælger løsningen. 

Spar penge på sigt med varmepumper

Du kan spare penge på sigt ved at vælge en varmepumpe fremfor andre systemer. Nogle vil kunne halvere varmeregningen ved at skifte et oliefyr eller gasfyr ud. Du vil kunne spare endnu flere penge, hvis du har el varme. Har du behov, kan du også kombinere varmepumpe med andre anlæg, så du altid er sikret varme og strøm nok.

Varmepumper udnytter energien bedre end andre metoder på markedet. Vi hjælper dig gerne med at udskifte dit varmeanlæg eller kombinere det med andre anlæg.
Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud, hvor vi kan tale mere om netop din opgave. 

Kvalitet og god service

Hos HETEK går vi op i kvalitet og god service. Det er vigtigt for os, at resultatet er tilfredsstillende for dig som kunde. En varmepumpe vil vække begejstring, da du kan spare penge og hjælpe til en grønnere dagsorden på én og samme tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om varmepumper. Det er vigtigt for os, at du bliver hørt, da det er en stor beslutning. Kontakt os i dag for at få kyndig vejledning i dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

HETEK A/S

Niels Finsensvej 9
7100 Vejle

info@hetek.dk
Tlf. 75 82 98 97